445 Natoma Alley, Time And Space Rehearsal Studios 1970's, San Francisco, California

Brown Front
(1 of 3) (2404 views)

445_Natoma_San_Francisco_20170507_120506_C17_3326.jpg

The front of the building was black back in the 1970's, but brown now. The roll-up door was new. Back in the 1970's there was a plywood insert, painted black, with a heavy door for entry of the bands.


445 Natoma Alley external link   •  Time And Space Rehearsal Studio external link   •  Back during the 1970's   •  San Francisco, California external link   •  (Date Photographed: 12:05:06 Sunday 7 May 2017)   •  (Date Published: Tuesday 6 June 2017)   •  © 2017 Bryan Costales Creative Commons Attribution-NonCommercial License #C17_3326
Add a comment or report a mistake

Door To Living Area
(2 of 3) (1453 views)

445_Natoma_San_Francisco_20170507_120523_C17_3327.jpg

The glass paneled door, back in the 1970's, led to the living area. A kitchen and living room were downstairs, and two bedrooms and a bathroom upstairs.


445 Natoma Alley external link   •  Time And Space Rehearsal Studio external link   •  Back during the 1970's   •  San Francisco, California external link   •  (Date Photographed: 12:05:23 Sunday 7 May 2017)   •  (Date Published: Tuesday 6 June 2017)   •  © 2017 Bryan Costales Creative Commons Attribution-NonCommercial License #C17_3327
Add a comment or report a mistake

Were Wired Glass
(3 of 3) (1435 views)

445_Natoma_San_Francisco_20170507_120530_C17_3328.jpg

The upstairs windows were wired glass back in the 1970's and were now mirrored glass.


445 Natoma Alley external link   •  Time And Space Rehearsal Studio external link   •  Back during the 1970's   •  San Francisco, California external link   •  (Date Photographed: 12:05:30 Sunday 7 May 2017)   •  (Date Published: Tuesday 6 June 2017)   •  © 2017 Bryan Costales Creative Commons Attribution-NonCommercial License #C17_3328
Add a comment or report a mistake

home contact topic guide top 25 photos video writing blogs upload terms privacy